Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Trampolin är en gren inom gymnastiken och ingår i Gymnastikförbundet, ett av Sveriges största förbund, där man använder sig av en stor studsmatta 3x5 meter för att utföra avancerade volter och skruvar.

Grenen är sedan år 2000 fullvärdig olympisk gren. Där utöver arrangeras EM och VM vartannat år alternerat, samt en världscup serie som löper över två år i taget med final på hösten jämna år.

Inom grenen finns ytterligare två discipliner som ännu inte är olympiska, men som finns med på VM och EM och även Levo Cup. Synkron trampolin är när två gymnaster samtidigt på var sin trampolin ska utföra samma hopp och landa så lika som möjligt. Dubbel-trampett är ett mellanting mellan den större trampolinen och en vanlig trampett. Gymnasten springer fram till redskapet och utför två hopp och landar på en tjock landningsmatta.

I alla tre grenar gäller det för gymnasten att utföra så stilrena, höga, kontrollerade och svåra övningar som möjligt. Detta ställer höga krav på styrka, smidighet och koordination. Det är mycket spektakulärt och sevärt med trampolin hoppning på hög nivå. Det snurrar ordentligt när de bästa gymnasterna utför dubbel- och trippelvolter på 7-8 meters höjd över golvet.

På Gymnastikförbundets hemsida läggs det löpande ut info om tävlingar, resultat mm.

Titta gärna på följande länk:  http://www.gymnastik.se/Tavling/Trampolin/

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
NYA KLUBBKLÄDER PÅ GÅNG!
2018-04-11 22:01
Vi har i klubben beslutat att byta klubbkläder. Det är helt frivilligt att handla och man måste inte ha de nya overallerna. Färgerna är fortfarande svart, grått och vitt. Vi har valt att samarbeta med VeraSport som är leverantör av artiklar för gymnastik och vi gör nu en första beställning som beräknas levereras innan sommaren. Därefter kommer det byggas en webshop på Verasports hemsida där man kan beställa från när man vill.

Nu är provkollektionen här och vi kommer finnas i Levohallen under nästa vecka för beställning och provning.

Kom förbi på nedan tider & hör av er om ni inte kan någon av tiderna!

Vecka 16:
Måndag 16/4 kl: 18.30-20.30
Tisdag 17/4 kl: 17.00-18.30
Onsdag 18/4 kl: 17.00-19.00
Tors 19/4 kl: 18.30-20.00

Hör av er till helen-holgersson@tele2.se om ni inte har möjlighet att komma på någon av nedan tider och om ni vill beställa.

Det som finns att beställa är: kortärmad t-shirt, långärmad t-shirt, långa byxor, jacka, munkiströja, ryggsäck och väska. Vi kommer endast trycka logotype på överdelar, inte på byxor.

VÄLKOMNA!
Första Svenska Cupen 2018 i Upplands Väsby
2018-03-19 13:33

Trampolinklubben Levo har i helgen varit i Upplands Väsby på årets första deltävling i Svenska Cupen sammanhang.

Levo ställde upp med 14 gymnaster och säsongsdebuten var framgångsrik med många fina resultat. Levo tog också hem pokalen för bästa Trampolinförening på denna deltävling

Trampolin individuellt:

I klass 1 herrar: Guld: Felix Holgersson

I klass 2 pojkar: Guld: Alvin Olsson, Silver: Hugo Salomonsson, Brons: Lucas Kjellén

I klass 3 pojkar: Guld: Vilhelm Billvén Edhammer, Silver: Oliver Arthursson

Trampolin synkron:

Damer: Guld: Sofia Redman, TK Levo tillsammans med Linnea Larsson, Klippan

Herrar: Silver: Albin Persson / Oliver Arthursson, Brons: Alvin Olsson / Hugo Salomonsson

Double Mini Trampolin:

Guld: Felix Holgersson

Övriga deltagare: Liam Bayard, Aron Sjömark, Linus Sjöholm, Malte Drougge, Jonatan Karlsson och Oscar Smith

Fullständiga resultat finns på  https://sporttech.io/ klicka på Explore högst upp, och sedan på past events: välj UVGK Cup

Kommande tävlingar för klubben är internationella, Scandinavien Open i Haslev, Danmark under påskveckan där Levo ställer upp med 10 gymnaster.
7-15 april är det dags för EM som avgörs i Baku, Azerbajdzan, där kommer Sofia Redman tävla i Junior EM både individuellt och i synkron, Felix Holgersson och Oscar Smith tävlar i senior EM individuellt och i synkron.
ÅRSMÖTE 2018
2018-02-19 18:40
Återigen dags för årsmöte! Se bifogad kallelse.
Då vi inte har någon valberedning önskar vi att ni medlemmar kommer med förslag på personer eller om ni själva vill hjälpa till att planera vår verksamhet i styrelsen. Vi ses ungefär varannan månad och försöker dela upp arbetet emellan oss.

Hör av er till någon i styrelsen, här på facebook eller info@tk-levo.se

Roligt om många kan komma och spela bowling! Anmäl er till Anna.
Utbildningar Trampolin 2018
2018-01-22 10:32
Under fliken dokument så hittar ni en sammanställning över Gymnastikförbundets utbildningar inom Trampolin 2018. Hör av er ifall intresse finns för någon som vill bli ledare eller om det gäller vidareutbildning.

TK Levo gymnaster till EM 2018
2018-01-19 10:59
Stort grattis till TK Levo gymnasterna Sofia Redman, Felix Holgersson, Oscar Smith som har kvalat in till J-EM/EM i Baku, Azerbajdzjan 12-15 april.
Sofia gör sitt första Junior EM och Felix debuterar i Senior EM. EM tävlingarna är den 12-15 april i vår.