Lycka till i Valladolid, Spanien
2017-10-06 06:22
Levogymnaster som i helgen tävlar i Världscup och ungdomstävling i Valladolid, Spanien. Lycka till Felix, Lucas, Jonatan, Sofia, Alvin, Hugo Oscar!
I helgen startar tävlingssäsongen med dubbel premiär för flera av TK Levos gymnaster: Oscar Smith är tillbaka i Världscup sammanhang efter över 1 års skadefrånvaro och Felix Holgersson går in och gör debut i Världscup sammanhang bland alla seniorer. Världen elit kommer vara på plats med ungefär totalt 75 startande i herrklassen.

Samtidigt anordnas en ungdomstävling i Valladolid där Levo har med sig sin största trupp på länge. För Alivin Olsson och Hugo Samuelsson är det premiär på internationell tävling, de är nya i juniorlandslaget för hösten. Jonatan Karlsson, Sofia Redman och Lucas Kjellén har tävlat internationellt tidigare.

Det blir spännande dagar för de tävlande i Spanien, för många av dem inspirerande att få se världens bästa trampolingymnaster, flera av dem från OS i Rio De Janeiro 2016, medan några av dem får tävla mot dem. Spännande!

Vi hoppas att tävlingarna streamas och då lägger vi ut länk på vår facebook sida!